Αλεξάνδρα Παναΐτε: Κυκλοφορεί ελεύθερη στη Λάρισα!

  0
  16
  Η υπερδύναμή της Αλεξάνδρας είναι να τραβάει τα βλέμματα ανυποψίαστων αντρών και να τους κάνει να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τα δυνατά της σημεία. Ε αυτό έπαθα και εγώ όταν την πρωτοείδα να χορεύει με τις φίλες της πριν λίγες μέρες στο Reina!
  Φυσικά δεν έχασα χρόνο! Την γνώρισα και σας την παρουσιάζω για τα μάτια σας και μόνο!

  Ας μάθουμε όμως λίγα παραπάνω πράγματα για το ξανθό κορίτσι όπου γεννήθηκε στη Ρουμανία, αλλά μεγάλωσε στην πόλη της Λάρισας, όπου και μένει μέχρι σήμερα.

  ΕΙΜΑΙ: μοντέλο και παράλληλα σπουδάζω στην Λάρισα στο τμήμα «πολιτικών έργων υποδομής» έχοντας κάποια από τα αγαπημένα μου hobby το κολύμπι και το σκι.

  ΠΙΣΤΕΥΩ:
  πως τα πάντα στην ζωή είναι θέμα στιλ. Ότι κι αν κάνεις πρέπει να το κάνεις με το ανάλογο στιλ!

  ΤΟΝ ΘΕΛΩ:
  με καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά επίσης και με καλό χαρακτήρα. Επίσης να μου δίνει πολύ σημασία όπως άλλωστε πιστεύω οτι θα θέλει και κάθε γυναίκα.

  ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ:
  να έχω απέναντι μου τον φακό. Μου αρέσει να ποζάρω και να φωτογραφίζομαι.

  ΜΙΣΩ: τους ανθρώπους που δεν αγαπούν τα ζώα και τα βασανίζουν.

  ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ: να κάνω καριέρα στο monteling μιας και το αγαπώ τόσο πολύ αλλά πρώτα απ’ όλα θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου γιατί πιστεύω πως μέσα από αυτές καλλιέργησε σωστά. Τέλος φυσικό είναι να ονειρεύομαι και έναν τέλειο άνδρα να σταθεί στο πλευρό μου.

  ΣΥΧΝΑΖΩ:
  Πιο πολύ σινεμά γιατί μου αρέσουν υπερβολικά οι ταινίες. Παρόλο αυτά δεν παραλείπω να πηγαίνω στα μπουζούκια και στα club της Λάρισας!

  ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ: δεν αποχωρίζω ποτέ το άρωμα μου που είναι bright crystal του οίκου versace.

  Πηγή: http://www.larisaout.gr/sexy/item/1192.html#ixzz1AIJMFaPh