ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝSTAGE

  0
  11

  Με αφορμή το δημοσίευμα σε τοπικές εφημερίδες της Λάρισας, της αυτοαποκαλούμενης “Συντονιστικής Επιτροπής των εργαζομένων με προγράμματα Stage” με το οποίο καλούσαν τα μέλη τους να απέχουν ή να ρίξουν “Λευκό” την δεύτερη Κυριακή των Εκλογών στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλώνουμε τα εξής:
  “Η τέως Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων Stage, η οποία δραστηριοποιούνταν έως την 3η Μαΐου 2010, αποποιείται οποιαδήποτε σχέση με τα άτομα που αυτοαποκαλούνται εδώ και λίγο καιρό “Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων με προγράμματα Stage” και υπεύθυνα, οι υπογράφοντες δηλώνουμε ότι:
  –        Δε γνωρίζουμε αφενός καν ποιοι απαρτίζουν τη σημερινή Συντονιστική κι αφετέρου ποιο σώμα/συλλογικότητα έλαβε τη σχετική απόφαση, με την οποία καλούν τους νυν/πρώην εργαζομένους με προγράμματα stage, σε πράξη αποχής ή λευκή ψήφο στον επερχόμενο β’ γύρο των εκλογών στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  –        Ως απελθούσα Συντονιστική επιτροπή αγώνα εργαζομένων Stage, δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατευθύναμε τα μέλη μας ως προς το τί να κάνουν μετά τη λήξη της σύμβασής τους. Αντίθετα, είχαμε εξαρχής ξεκαθαρίσει ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει προσωπικά την προσφορότερη λύση για τον εαυτό του και τη μελλοντική του εργασιακή αποκατάσταση.
  Τέλος, οι υπογράφοντες την ανακοίνωση, ουδέποτε καλέσαμε το οποιοδήποτε μέλος, συμμετέχοντα ή μη στις κινητοποιήσεις μας, να ακολουθήσει “πολιτική γραμμή” στον επερχόμενο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, απέχοντας ή ψηφίζοντας λευκό. Είναι αυτονόητο ότι η όποια πολιτική πράξη υπόκειται στην οιαδήποτε βούληση και την κρίση του καθενός.”
  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
  ΣΕΡΔΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  ΜΗΤΣΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
  ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΟΦΙΑ
  ΛΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ