Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει με τίποτα Έλληνα ραγιά. Τροποποίηση ντροπή για τη σύσταση των υπηρεσιακών συμβουλίων.

0
218

Η απίστευτη κυρία υπάλληλος του ΔΝΤ που προΐσταται του πολύπαθου υπουργείου παιδείας, με μια τροποποίηση exrpess στο άθλιο πολυνομοσχέδιο για την παιδεία ήρθε να αποδείξει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει με τίποτα.Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στο άθλιο νομοθέτημα για την παιδεία, περιχαρής η γνωστή κυρία μας ανακοίνωνε ότι βάζει τέλος στον κομματισμό στο χώρο της παιδείας καθώς άλλαζε τη σύσταση των υπηρεσιακών συμβουλίων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ)…
Μέχρι τότε τα πενταμελή υπηρεσιακά συμβούλια αποτελούνταν από τον εκάστοτε διευθυντή α/θμιας ή β/θμιας εκπαίδευσης (κομματικά στελέχη), δύο διευθυντές γραφείων εκπαίδευσης (επίσης κομματικά στελέχη) και τους δύο αιρετούς εκπροσώπους των εκπαιδευτικών.
Με το νέο νομοσχέδιο, τη θέση των δύο διευθυντών γραφείων θα την έπαιρναν οι δύο διευθυντές σχολικών μονάδων με τη μεγαλύτερη διοικητική εμπειρία. Χωρίς συνέντευξη, με απόλυτα μετρήσιμα μόρια.
Μόλις όμως η κυρία διαπίστωσε ότι οι δύο αυτοί διευθυντές σχολικών μονάδων στις διάφορες νομαρχίες δεν ήταν και κατ΄ανάγκη ΠΑΣΟΚ πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
Με τροποποίηση express πριν ακόμα αρχίσουν οι κρίσεις για αλλαγές στα υπηρεσιακά συμβούλια, αλλάζει τη ρύθμιση και επιβάλλει νέα ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.
Έτσι, σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, δικαίωμα συμμετοχής στις κρίσεις για την επιλογή στα υπηρεσιακά συμβούλια θα έχουν από το σύνολο των αιτούντων, οι 15 με τη μεγαλύτερη διοικητική εμπειρία οι οποίοι και θα περάσουν από συνέντευξη από τον αρμόδιο περιφερειάρχη εκπαίδευσης.
Σου λέει, δεν είναι δυνατόν στους 15 να μην υπάρχουν δύο δικοί μας.
Έτσι λοιπόν εξασφαλίζει ότι τα τρία από τα 5 μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων θα είναι κομματικά στελέχη και επομένως όλα καλά.
Έλληνα ραγιά, η κυρία και οι όμοιοί της σε δουλεύουν κανονικά.
Ρήμαξαν τη χώρα και τώρα σκυλεύουν το πτώμα της.
Είναι άχρηστοι και ανίκανοι.
Είναι επικίνδυνοι.
Διαμαντοπούλου, Δραγώνα και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα διαλύουν την παιδεία μεθοδικά όπως μεθοδικά τα άλλα «τσακάλια» διαλύουν την οικονομία και τον κοινωνικό ιστό.
Κάθε μέρα που περνάει με την ανίκανη κυβέρνηση του Γιώργου στην εξουσία, δημιουργεί επιπλέον προβλήματα και συσσωρεύει περισσότερη οργή.
Η οργή αυτή είναι αδύνατον να μη ξεσπάσει κάποια στιγμή. Είναι απλά ζήτημα χρόνου και βασανιστικής αναμονής. Διαβάστε περισσότερα…
http://politikiprotasi.blogspot.com