Είστε Βλαχοδήμαρχοι ρε!

  0
  109

  (Δημοσιεύτηκε στο blog του Νίκου Κοσμέτσα στις 17/12/2009… το αναδημοσιευουμε με αφορμή τους νεοtech-κομματάρχες blogger που θα κάνουν παρέλαση έως τις Δημοτικές εκλογές…και ποιος ξέρει μεχρι πότε…ακόμη;;;)

  Την σιωπή σαν στάση σε αυτό το blog την έχω επιλέξει καιρό τώρα!
  Πριν από τις εκλογές στις 4 Oκτωμβρίου διάβαζα μέσω rss περίπου 130 άρθρα πολίτικου περιεχομένου την ημέρα εκ των οποίων πάντα υπήρχε κάποιο-α το όποιο κάλυπτε την ανησυχία και τον προβληματισμό μου όποτε είχα δικαιολογία για να μην γράψω!
  Από την επομένη κιόλας μέρα , συμβαίνει σπάνια , δεν έπαψαν φυσικά να υπάρχουν καλοί bloggers και καλά άρθρα σε αυτά που διαβάζω, υπάρχουν και συνεχίζουν αρκετοί (ίσως θα έπρεπε να γράψω ονόματα αλλά μια άλλη φορά).
  Οι περισσότεροι όμως έχουν χάσει το νόημα , την ουσία, τα αυγά και τα πασχάλια … θα τους παρομοίαζα με βλαχοδημάρχους και κομματάρχες αλλά του διαδικτύου.
  Και αν προσωπικά αν καλούμαι να απαντήσω προτιμώ τον παραδοσιακό κομματάρχη στο χωριό που έχει και ψηφαλάκια , θα σε κεράσει και ένα ούζο και θα σου πει τον πόνο του, παρά τον νεοtech-κομματάρχη blogger που έχει καβαλήσει το καλάμι της e-δημοσιότητας.
  Από τα 150 άρθρα που φτάνουν στον αναγνώστη μου τα 110 είναι υψηλή κριτική και γκρίνια ή γλείψιμο και αναδημοσιεύσεις . Για μένα που δυστυχώς ή ευτυχώς ξέρω ποιος γραφεί τι , ποτέ και γιατί από αυτά που διαβάζω στην πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με προσωπικές φιλοδοξίες και μικροσυμφέροντα αν προσθέσουμε δε και το ύφος γραφής , που προδίδει αυτολογοκρισία είναι εύκολο να καταλάβει κάνεις τι θα επακολουθήσει αργότερα!
  Aπο διαμορφωτες γνωμης (αν υπηρξαμε καποτε) τείνουμε να μετατραπούμε σε ενα συνοθείλευμα κακών και ανεπαρκών συνδικαλιστών που “διεκδικεί” την αφθεντία και ενα καλό πλασάρισμα στο μοίρασμα εξουσίας!
  Και αναρωτιέμαι αλήθεια αν άξιζε τον κόπο που συμπορεύτηκα τόσα χρόνια με καμπόσους από δαύτους ,μιλώντας για αρχές , άξιες και ιδανικά
  Νοσταλγώ τις εποχές του διαλόγου , της ασιοδοξίας και των προτάσεων , στο τρυπάκι να ξαναγίνω δυναμικά Blogger δεν θα μπω , όχι τώρα τουλάχιστον , εγώ το έκανα στα δύσκολα τότε που ήμασταν 3 και ο κούκιος (keep walking Σωτήρη :) ) χωρίς διακύδευμα , και φυσικά θα το ξανακάνω φυσικά κάποια στιγμή.
  υσ1.Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ θα πέσουμε!
  υσ2. Όσοι σπεύσουν να αναγνωρίσουν το εαυτό τους στο παρόν κείμενο , μάλλον έχουν ακόμα ένοχες και μπορούν να το σώσουν
  υσ3. Δεν αφιέρωσα και πολυ χρόνο ειναι η αλήθεια αλλά ήταν αρκετός για να ξεθυμάνω λίγο :P

  http://kosmetsas.wordpress.com/