Γιόρτασε την 112η επέτειο ιδρύσεως Θεσσαλικός Σύλλογος !

0
372

Γιόρτασε την 112η επέτειο ιδρύσεως του ο ιστορικός σύλλογος Θεσσαλών «Ασκληπιός»

Με τιμώμενο πρόσωπο τον επίτιμο πρόεδρο Θεόδωρο Διαμαντόπουλο γιόρτασε την 112η επέτειο ιδρύσεως του ο ιστορικός σύλλογος Θεσσαλών «Ασκληπιός» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με χοροεσπερίδα μετά δείπνου στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο Biagio’s στην πόλη Πάραμους Νέας Ιερσέης.
Ο κ. Διαμαντόπουλος τιμήθηκε για την πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά του στο σύλλογο υπό την προεδρία του οποίου αγοράστηκε το 1977 το κτίριο στην Αστόρια όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα ο «Ασκληπιός».
Ο πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κ. Μάνος Κουμπαράκης εξέφρασε την υπερηφάνεια που νιώθει για τη γιορτή των Θεσσαλών. «Με μεγάλη χαρά και τιμή βρίσκομαι σήμερα για 4η φορά στην ετήσια χοροεσπερίδα ενός πραγματικά ιστορικού συλλόγου ο οποίος κλείνει τη φετινή χρονιά 112 χρόνια γόνιμης και πολύτιμης παρουσίας στη ζωή της Ομογένειας.

Εκ μέρους του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας θα ήθελα να μεταφέρω τα πιο θερμά συγχαρητήρια για όλα όσα έχουν προσφέρει, για το γεγονός ότι μέσα από διάφορες δραστηριότητες, πολιτιστικές, φιλανθρωπικές και κοινωνικές διατηρούν άριστους δεσμούς με τη μητέρα πατρίδα και ειδικά με την αγαπημένη τους Θεσσαλία.

Είναι άξιοι πρεσβευτές του Ελληνισμού εδώ στην Αμερική και η Ελληνκή πολιτεία είναι υπερήφανη για το έργο που επιτελούν. Εμείς ως Γενικό Προξενείο θα είμαστε πάντα κοντά να στηρίζουμε το έργο τους» τόνισε ο κ. Κουμπαράκης.