Νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ελασσόνας

0
397

Αλλαγές στους αντιδημάρχους του Δήμου Ελασσόνας.

Έτσι, με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου ορίζονται οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ελασσόνας, που είναι:

– Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού ορίζεται η κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ-Κοντοχρήστου.

– Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αρδευτικών Δικτύων ορίζεται ο κ. Ιωάννης Σαπουνάς κατά τόπον αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς.

– Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας και Αμαξοστασίου ορίζεται ο κ. Γεώργιος Γιαννούλας.

– Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης ορίζεται ο κ. Ευάγγελος Παναγιώτου.

– Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας – Προγραμματισμού – Οργάνωσης -Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαφάνειας και Πολιτικής Προστασίας ορίζεται ο κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

– Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ορίζεται ο κ. Δημήτριος Λέκκας.

Αντιδήμαρχος Χωροταξίας και Τεχνικών Έργων ορίζεται ο κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

Επίσης με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας, ορίζονται ως εντεταλμένοι Σύμβουλοι:

Ο κ. Γκατζιούρας Αναστάσιος με ευθύνη την εποπτεία και διαχείριση των κοιμητηρίων, τη λειτουργία δημοτικών και λαϊκών αγορών και εμποροπανηγύρεων, την άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων και τη χορήγηση των σχετικών αδειών.

Ο κ. Χαλκίδης Ιωάννης: Κατά τόπον εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Ολύμπου. Με αντικείμενο την εποπτεία, λειτουργία και συντήρηση των παιδικών χαρών, τις δράσεις για τα αδέσποτα ζώα, τη διαχείριση του περιβάλλοντος πρασίνου και της εκτέλεσης έργων συντήρησης και προστασίας πρασίνου

Ο κ. Παπαευθυμίου Γεώργιος με καθήκοντα τη μέριμνα για τη σύσταση και την εύρυθμη λειτουργία του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου, καθώς επίσης τη λειτουργία του Γραφείου αυτού παρέχοντας κατευθύνσεις και πρότυπα για τη δράση του. Την υποστήριξη όλων των θεμάτων που αφορούν στα άτομα με αναπηρία. Την διαχείριση του δημοτικού Λαχανόκηπου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)