Επτά στα δέκα βραβεία κατέκτησε η ΝΑΜ στη Philoxenia

  0
  132

  ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
   Επιτυχία 70% κατέγραψε η Νομαρχία Μαγνησίας στη Philoxenia Θεσσαλονίκης, αποσπώντας επτά από το σύνολο των δέκα βραβείων που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης και επιστρέφοντας με γεμάτες τις βαλίτσες… Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Πήλιο απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία
  «Αγαπημένος ορεινός ή εξοχικός προορισμός» στο διαγωνισμό PHILOXENIA Tourism Awards, τον οποίο διοργάνωσε μέσω διαδικτύου ο Ελληνικός Οργανισμός Διεθνών Εκθέσεων, Συνεδρίων, Εκδηλώσεων HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.


  Στον ίδιο διαγωνισμό ψηφίστηκαν στη «χρυσή πεντάδα» ο Βόλος, ως «Αγαπημένος αστικός προορισμός» και οι Κουκουναριές Σκιάθου, ως «Ομορφότερη ελληνική παραλία». Επιπλέον, η Νομαρχία Μαγνησίας-Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής έλαβε ειδικό βραβείο διοργάνωσης για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία της στην 25η PHILOXENIA 2009, ενώ βραβεύτηκε επίσης με τη χρυσή κάρτα της HELEXPO Club, λαμβάνοντας δωροεπιταγή 4.000 ευρώ. Στο περίπτερο της ΝΑΜ στη διεθνή τουριστική έκθεση PHILOXENIA 2009 συμμετείχαν οι Δήμοι Βόλου, Αγριάς, Σηπιάδας, Πορταριάς, Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας και η Ένωση Επαγγελματιών Ν. Πηλίου. Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν εντυπωσιακή, ενώ πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, που επισκέφθηκαν το περίπτερο, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς της Μαγνησίας, καθώς και για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

  Ο Νομάρχης Μαγνησίας, κ. Απόστολος Παπατόλιας, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις τιμητικές διακρίσεις του Νομού στην κορυφαία τουριστική έκθεση της χώρας μας, ενώ, στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Υφυπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Γκερέκου και να την ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΝΑΜ για την τουριστική προβολή του Νομού, καθώς και τις πρωτοβουλίες για την προστασία του Πηλίου.

  Η Αντινομάρχης, κ. Εύη Αδαμάκη, ευχαρίστησε τους Δήμους και τους φορείς που συμμετείχαν στην έκθεση, καθώς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΑΜ για τη σημαντική συμβολή του στην τουριστική προβολή του Νομού. 
  eleftheria.gr