Απόκτηση σπιτιού με… απόσυρση.

  0
  99

  Του Γιώργου Νούλη
   

  Την ώρα που οι φορείς της αγοράς αναμένουν με ιδιαίτερη προσμονή τις πρώτες πρωτοβουλίες της νέας κυβέρνησης για την αγορά ακινήτων αναζητώντας επειγόντως σημάδια βελτίωσης του κλίματος και επιτάχυνσης του ρυθμού των πωλήσεων, μια εταιρία ανάπτυξης ακινήτων της Λάρισας έρχεται να ταράξει τα «λιμνάζοντα νερά» της κτηματαγοράς. Σε μια πρωτοποριακή και καινοτόμο για τη Λάρισα κίνηση και το κλάδο του real estate, η εταιρία «Οικιστικές Αναπτύξεις» στην προσπάθειά της να ενισχύσει τη ζήτηση, προωθεί την ανταλλαγή και ουσιαστικά την… απόσυρση του παλιού σπιτιού με… νέο. Η εταιρία δηλαδή προσφέρει τη δυνατότητα στον Λαρισαίο ιδιοκτήτη ακινήτου να αποκτήσει μια νέα κατοικία, με την υπογραφή της αξιοπιστίας, της τεχνογνωσίας και της πείρας της εταιρίας, αποσύροντας το δικό του σπίτι!

  «Όποιος έχει ένα σπίτι που δεν τον

  ικανοποιεί, νιώθει την ανάγκη να αλλάξει χώρο και προοπτική, όποιος θέλει ένα νέο σπίτι με καλύτερες προδιαγραφές μπορεί να το αποκτήσει σήμερα καταβάλλοντας μόνο τη διαφορά της αξίας του από το παλιό!» είναι το μήνυμα που στέλνει η εταιρία προτείνοντας ενδεικτικά την ανταλλαγή της κατοικίας του με σπίτι της γειτονιάς ΑΝΕΜΗΣ. Η τιμή του υπό απόσυρση ακινήτου καθορίζεται κατόπιν εκτίμησης που γίνεται και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και ο υποψήφιος αγοραστής επωφελείται από τη διαφορά τιμής.

  Η Ανέμη, να θυμίσουμε, βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της Τερψιθέας και αποτελείται από 25 ανεξάρτητες μονοκατοικίες. Το πράσινο, η ησυχία, η δροσιά, ο καθαρός αέρας διαμορφώνουν ένα ιδεώδες περιβάλλον, ενώ κάθε κατοικία είναι ιδιαίτερης αισθητικής και άριστων προδιαγραφών καθώς ο σχεδιασμός τους βασίζεται στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική.


  Άλλωστε η εταιρία «Οικιστικές Αναπτύξεις», το στίγμα της οποίας έχει δοθεί και με τη ΜΥΡΤΙΝΗ, είναι γνωστό ότι υλοποιεί μοντέλα οικιστικής ανάπτυξης, βασισμένα σε σύγχρονα ποιοτικά καταναλωτικά πρότυπα, με έμφαση στο περιβάλλον και γενικά πάνω σε ότι πραγματικά ζητά και έχει ανάγκη ο σύγχρονος άνθρωπος. Διαμορφώνει γειτονιές- πρότυπα ζωής του μέλλοντος, εκεί όπου οι εξελισσόμενες ανθρώπινες ανάγκες βρίσκουν την ιδανική πλήρωση και η επιθυμία για μια ζωή πιο ολοκληρωμένη και ποιοτική γίνεται πραγματικότητα. «Τώρα, με τη νέα της καινοτόμο υπηρεσία «απόσυρση σπιτιού», το σπίτι που ο καθένας θέλει και ονειρεύεται να ζήσει καθίσταται πιο προσιτό από ποτέ» είναι το σύνθημα της εταιρίας. Βέβαια πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί οι κατασκευαστές δεν σπεύδουν να μειώσουν τις τιμές πώλησης των κατοικιών, προκειμένου να αναζωπυρώσουν τη ζήτηση και αναλώνονται σε προσφορές. Μια θέση στάθμευσης, μια αποθήκη, κάποια επίπλωση του μπάνιου ή της κουζίνας αλλά και … άτοκες δόσεις εντάσσονται κατά καιρούς στην πολιτική των προσφορών. Ο λόγος που δεν το πράττουν, όπως εξηγούν οι ίδιοι, είναι γιατί τα περιθώρια κέρδους έχουν υποχωρήσει σε ανησυχητικά επίπεδα.
   

  Γνωρίζοντας λοιπόν ότι οι τράπεζες λόγω της κρίσης, έκλεισαν τις «στρόφιγγες» του δανεισμού και αντιλαμβανόμενοι ότι όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, τα αδιάθετα ακίνητα δεν πρόκειται να πωληθούν εύκολα, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Η πρωτοβουλία της εταιρίας, αν μη τι άλλο, είναι πρωτοποριακή και έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει στην πράξη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία στο τηλέφωνο: 2410-619090

  eleftheria.gr